Samfundsfag

Samf C Begraber=teorier? ATSamf. C begraber=teorier. AT

03. juni 2012 af streetkingz (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg skal til at gå igang med metoden sådan så alt omkring metoden er på plads til fremlæggelsen i AT. Jeg ville bare vide, er begreber det samme som teorier? Jeg brugt bl.a. følgende begreber: Uni/bi/multipolaritet, uni/multilateralisme. Asymmetrisk krig, neorealisme, realisme osv. 

Er der noget her der indgår under en eller anden teori? Hvis der ikke er, trækker det så ned i forhold til hvis man havde  teorier med? Håber der er nogen der kan svarer for det er nu 3. gang jeg skriver uden der er en eneste person der svarer. Det skal lige siges at jeg har om 9/11


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. juni 2012 af HenrikKrog (Slettet)

Du kan hente lidt hjælp i en anden tråd: https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=1107898

 


Skriv et svar til: Samf C Begraber=teorier? ATSamf. C begraber=teorier. AT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.