Matematik

Potensfunktion

05. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. 

 

For at finde x i en potens funktion. Så hedder forskriften: x = √y/b 

Men hvad gøre man inden da for at det bliver til den forskrift 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2012 af peter lind

Det må være for en bestemt potensfunktion. kan vi ikke få at vide hvad den er


Svar #2
05. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet)

det er for y = b * xa


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2012 af jnl123

y = b*xa           (divider med b på begge sider)

y/b = xa            (tag a'te-roden på begge sider)

a√(y/b) = x


Svar #4
05. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet)

Tak skal du have 


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.