Matematik
Integral
Hej alle sammen.
HVad er forskellen på det bestemte integral og stamfunktioner
Svar #1
05. juni 2012 af SuneChr
Det bestemte integral er integration med nedre og øvre grænse.
Stamfunktioner er de funktioner, som differentieret giver funktionen under integraltegnet.
Svar #2
05. juni 2012 af jnl123
stamfunktionen til f.eks f(x) = x^2 er:
F(x) = ∫ f(x) dx =1/3 * x^3
det bestemte integrale (i et bestemt interval, f.eks. x går fra 0 til 1) er:
∫01 f(x) dx = F(1) - F(0) = 1/3*1^3 - 1/3*0^3 = 1/3
Svar #3
05. juni 2012 af ilubabs (Slettet)
Så hvis jeg skal gøre rede for begrebet stamfunktioner og dens anvendelse i arealbestemmelse?
Hvad skal jeg så komme ind på?
Skriv et svar til: Integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
