Matematik
reduktion - parenteser (hjælp)
31. august 2005 af
smølfemig (Slettet)
Hei derude.
Håber der er nogle der kan hjælpe mig med sådanne slags opgaver:
-(-(2y+3x)^2-(-(2x-3y)^2-(x+y)(x-y)))
Jeg har ikke sÅ store problemer med det. men da jeg aldrig har fået opgaver med -(-( osv. så får jeg forkerte resultater.
Håber der er nogle der kan hjælpe mig med sådanne slags opgaver:
-(-(2y+3x)^2-(-(2x-3y)^2-(x+y)(x-y)))
Jeg har ikke sÅ store problemer med det. men da jeg aldrig har fået opgaver med -(-( osv. så får jeg forkerte resultater.
Svar #1
31. august 2005 af 2835 (Slettet)
-(-(2y+3x)^2-(-(2x-3y)^2-(x+y)(x-y)))
= (2y+3x)^2-(2x-3y)^2-(x+y)(x-y)
FORSÆT HERFRA
::2835::
WWW.GYM-OPG.WEBBYEN.DK
= (2y+3x)^2-(2x-3y)^2-(x+y)(x-y)
FORSÆT HERFRA
::2835::
WWW.GYM-OPG.WEBBYEN.DK
Svar #2
31. august 2005 af Mester_Bean (Slettet)
(4y^2+9x^2+12xy)-(4x^2+9y^2-12xy)-(x^2-y^2) =
4y^2+9x^2+12xy-4x^2-9y^2+12xy-x^2+y^2 =
-4y^2+4x^2+24xy
mit forslag?
4y^2+9x^2+12xy-4x^2-9y^2+12xy-x^2+y^2 =
-4y^2+4x^2+24xy
mit forslag?
Svar #4
01. september 2005 af smølfemig (Slettet)
heii igen. tusind tak fordi i vil hjælpe. men vil i ikke være søde at forklare hvad i gør.??
Skriv et svar til: reduktion - parenteser (hjælp)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
