Matematik

finansielregning

11. juni 2012 af kubra12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

gøre nærmere rede for sammenhængen mellem almindelig, sammensat rentesregning og eksponentiel udvikling

 

har fået den her opgave men hvad er det? har dog kigget men har ikke kunne forstå det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

Renteformlen (renters rente)

Kn = K0 · (1+r)n

har form af en eksponentiel udvikling

y = b ·ax ,

hvor b er startværdien, a = 1+r er rentesatsen eller fremskrivningsfaktoren pr. termin, og n eller x måler antallet af terminer.


Svar #2
11. juni 2012 af kubra12 (Slettet)

Aha okey forstået .. Men når der så er tale om et begreb som er effektiv rente hvad menes der så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det må du kunne læse om i dine VØ bøger. Se evt. http://da.wikipedia.org/wiki/Effektiv_rente


Svar #4
11. juni 2012 af kubra12 (Slettet)

har fundet det men tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: finansielregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.