Matematik

Hvad er

16. juni 2012 af frederikke789 (Slettet)

Hvad er 5 x + 8 = 3x + 10     ??


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. juni 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

En ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2012 af SuneChr

Man samler alt med x på den ene side af lighedstegnet.

Man må lægge det samme tal til eller trække fra, når man gør det på begge sider af lighedstegnet.

Vi har så

5x - 3x + 8 - 8 = 3x - 3x + 10 - 8

                    x  =  ?


Svar #3
16. juni 2012 af frederikke789 (Slettet)

og hvad er x så =
 


Skriv et svar til: Hvad er

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.