Matematik
Integralregning
Hey
Vil gerne have hjælp til flg.:
1) Redegørelse for arealfunktion (bevis)
2) Redegørelse for det bestemte integrale
3) Redegørelse for arealet mellem to grafer
Håber nogen kan og vil hjælpe :-)
Svar #1
17. juni 2012 af mathon
for en kontinuert funktion f(x)
hvor f(x)≥0 i intervallet [a;b]
defineres arealet for punktmængden M begrænset af
grafen for f(x), x-aksen og linjerne x = a og x = b
som
AM = a∫bf(x)dx
Svar #2
17. juni 2012 af Krabasken (Slettet)
Du får nok ikke nogen bedre forklaring, end din mat.-bog kan gi'.
Matematik-undervisning i det omfang her på SP får du næppe noget ud af - det foregår bedst i skolen.
Prøv at genlæse de aktuelle sider i bogen, men husk:
Man kan ikke læse matematik som en roman.
Matematik læser man på en helt anden måde.
Hver gang, der er noget man ikke forstår helt, stopper man, og genlæser det, slår det op i sin egen mat.-bog,
sammenligner, tegner evt. - lige indtil det er kommet på plads, og man forstår det 100%.
Fordi hvis man bare læser videre uden at forstå det, så kommer man heller ikke til at forstå det følgende.
Husk altid det, når du læser matematik (og opgaver) ;-)
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
