Matematik

Omskrivning

19. juni 2012 af Bladlus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan sige hvorfor leddet -kx går hen og bliver positivt i dette tilfælde:

y = c/e-kx   = c * ekx

Tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2012 af mathon

    fordi

                          1/xn = x-n     pr. definition

   hvoraf
                          xn = 1/x-n         som kommuteret giver

                          1/x-n = xn

    hvorfor
                           y = c/e-kx = c·(1/e-kx)  = c·ekx


Svar #2
19. juni 2012 af Bladlus (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.