Matematik
Harmoniske svingninger
04. september 2005 af
stumpL (Slettet)
4,056 (eksamensopgaver i mat)
der er tegnet en figur som viser grafen for f, givet ved f(x)=a sin(bx)+c
a,b og c er positive konstanter.
bestem a,b og c ved hjælp af grafen.
Hvordan skal jeg bære mig da?
der er tegnet en figur som viser grafen for f, givet ved f(x)=a sin(bx)+c
a,b og c er positive konstanter.
bestem a,b og c ved hjælp af grafen.
Hvordan skal jeg bære mig da?
Svar #1
04. september 2005 af allan_sim
#0.
Den opgave relaterer direkte til din forståelse af konstanterne i en harmonisk svingning. Du kunne jo starte med at slå op i din lærebog og se, hvad der står i den.
Hints: Amplitude, periode, skæring med y-aksen.
Den opgave relaterer direkte til din forståelse af konstanterne i en harmonisk svingning. Du kunne jo starte med at slå op i din lærebog og se, hvad der står i den.
Hints: Amplitude, periode, skæring med y-aksen.
Svar #3
04. september 2005 af stumpL (Slettet)
når man skal tegne fx F(x)=sin(x)+ln(x) på lommeregner, skal man så have den på radian eller på grader?
Skriv et svar til: Harmoniske svingninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
