Matematik

Partikulær løsning?? (differentialeligninger)

24. juni 2012 af christian0710 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, når nu jeg skriver desolve(y'=-0.2*y and y(0)=50,x,y)
Er det så en partikuløsning (altså en løsning der går gennem punktet (0,50))??


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. juni 2012 af peter lind

Jeg kender ikke det program, du bruger; men det er højst sandsynlig en partikulær løsning. Den fuldstændige løsning er af formen y = c*ekx hvor c er en arbitrær konstant. Hvis dit program levere et resultat hvor c er et bestemt tal er det en partikulær løsning


Svar #2
24. juni 2012 af christian0710 (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Partikulær løsning?? (differentialeligninger)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.