Matematik

mat: isolér

04. september 2005 af sweet16 (Slettet)
heeeej..

T= 2(pi)*(kvadratrod: l/g)

hvordan isolérer man g?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2005 af frodo (Slettet)

prøv

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2005 af Epsilon (Slettet)

Med kendskab til regnearternes hierarki skulle det være en smal sag. Begynd med at dividere igennem med frontfaktoren '2pi' og fortsæt selv derudfra. Det er _dig_, som skal komme med et konkret forslag til løsning af opgaven; ikke os.

//Epsilon

Svar #3
04. september 2005 af sweet16 (Slettet)

jeg synes ikke selv jeg har noget fornuftigt svar på det..jeg ved ærligt talt ikke hvordan man gør

men jeg kan da prøve ---> :S

T= 2(pi)*(kvadratrod: l/g)
T /2(pi) = 2(pi)*(kvadratrod: l/g)/2(pi)
T/ 2(pi) = (kvadratrod: l/g)
T/ 2(pi)^2 = (kvadratrod: l/g)^2
T/ 2(pi)^2 = l/g
T/ 2(pi)^2/l = l/g /l
T/ 2(pi)^2/l = g

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2005 af frodo (Slettet)

T/ 2(pi)^2 = l/g
hertil er det korrekt, hvis du da mener:
(T/ 2(pi))^2 = l/g , men det gør du vel?

dernæst går det lidt galt idet l/g/l=1/g, prøv at arbejde videre med det

Svar #5
04. september 2005 af sweet16 (Slettet)

jeg har virkelig ingen anelse om hvordan man isolere g :S

jeg kan godt isolere l ..det er det samme som jeg hidtil har gjort og så l/g * g = l

men g..det aner jeg intet om :S

hint?



Brugbart svar (0)

Svar #6
04. september 2005 af frodo (Slettet)

prøv at gange med g på begge sider..

Svar #7
04. september 2005 af sweet16 (Slettet)

T= 2(pi)*(kvadratrod: l/g)
T /2(pi) = 2(pi)*(kvadratrod: l/g)/2(pi)
T/ 2(pi) = (kvadratrod: l/g)
(T/ 2(pi))^2 = (kvadratrod: l/g)^2
(T/ 2(pi))^2 = l/g
(T/ 2(pi))^2 * g = l/g * g
(T/ 2(pi))^2 * g = l

og så ?
hvordan isolere jeg så g?



Brugbart svar (0)

Svar #8
04. september 2005 af frodo (Slettet)

del med noget passende.. har du et forslag?

Brugbart svar (0)

Svar #9
04. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

Du dividerer med (T/2(pi))^2 på begge sider.

Svar #10
04. september 2005 af sweet16 (Slettet)

T= 2(pi)*(kvadratrod: l/g)
T /2(pi) = 2(pi)*(kvadratrod: l/g)/2(pi)
T/ 2(pi) = (kvadratrod: l/g)
(T/ 2(pi))^2 = (kvadratrod: l/g)^2
(T/ 2(pi))^2 = l/g
(T/ 2(pi))^2 * g = l/g * g
(T/ 2(pi))^2 * g / (T/ 2(pi))^2 *= l / (T/ 2(pi))^2

g = l / (T/ 2(pi))^2

det f***** cool!

mange taaaaaaaak :)




Svar #11
04. september 2005 af sweet16 (Slettet)

ooops jeg mener

T= 2(pi)*(kvadratrod: l/g)
T /2(pi) = 2(pi)*(kvadratrod: l/g)/2(pi)
T/ 2(pi) = (kvadratrod: l/g)
(T/ 2(pi))^2 = (kvadratrod: l/g)^2
(T/ 2(pi))^2 = l/g
(T/ 2(pi))^2 * g = l/g * g
(T/ 2(pi))^2 * g = l
(T/ 2(pi))^2 * g / (T/ 2(pi))^2 *= l / (T/ 2(pi))^2

g = l / (T/ 2(pi))^2

Brugbart svar (0)

Svar #12
04. september 2005 af frodo (Slettet)

PRÆCIS!!

Skriv et svar til: mat: isolér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.