Tysk

Die Prinzen - Millionär

04. juli 2012 af Stechen (Slettet)

Er min oversættelse fra tysk til dansk rigtig?

Ich wär' so gerne Millionär = Jeg ville så gerne være millionær
Dann wär mein Konto niemals leer = Så ville min konto aldrig være tom
Ich wär' so gerne Millionär = Jeg ville så gerne være millionær
Millionenschwer = Millioner værd
Ich wär' so gerne Millionär = Jeg ville så gerne være millionær

(Geld, Geld, Geld...) = Penge, penge, penge...

Ich hab' kein Geld hab' keine Ahnung, doch ich hab 'n großes Maul = Jeg har ingen penge, har ingen anelse, men jeg har en stor mund
Bin weder Doktor noch Professor, aber ich bin stinkend faul = Er hverken doktor eller professor, men jeg er luddoven
Ich habe keine reiche Freundin und keinen reichen Freund = Jeg har ingen rig veninde og ingen rig ven
Von viel Kohle hab' ich bisher leider nur geträumt = Desværre har jeg indtil nu kun drømt om at have gysser

Was soll ich tun, was soll ich machen, bin vor Kummer schon halb krank = Hvad skal jeg gøre, hvad skal jeg prøve? Er allerede halvsyg af bekymring
Hab' mir schon paar Mal überlegt: Vielleicht knackst du eine Bank = Har allerede tænkt et par gange: Måske skulle du røve en bank
Doch das ist leider sehr gefährlich, bestimmt werd' ich gefasst = Men det er desværre meget farligt, jeg ville helt sikkert blive taget
Und außerdem bin ich doch ehrlich und will nicht in den Knast = Og desuden er jeg ærlig og vil ikke i fængsel

Es gibt so viele reiche Witwen, die begehr'n mich sehr = Der er så mange rige enker, som meget gerne vil have mig
Sie sind scharf auf meinen Körper, doch den geb' ich nicht her = De er vilde med min krop, men jeg vil ikke give den til dem
Ich glaub' das würd' ich nicht verkraften um keinen Preis der Welt = Jeg tror ikke, at jeg kunne tåle det for en hvilken som helst pris i verden 
Deswegen werd' ich lieber Popstar und schwimm' in meinem Geld = Derfor vil jeg hellere være popstjerne og svømme i mine penge


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. juli 2012 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. juli 2012 af Stygotius (Slettet)

At "røve" en bank betyder at tage en bank under armen og gå med den.

Det hedder at plyndre en bank.

--Nu er vi nok trætte af at sidde og læse poptekster igennem.

Desuden har denne person (-med de hundredvis af forskellige navne) en noget mærkelig måde at bede om hjæp på.


Skriv et svar til: Die Prinzen - Millionär

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.