Matematik
kontinuert
05. september 2005 af
Ritta (Slettet)
en der vil hjælpe mig med denne opgave?
undersøg, om funktionen
f(x) = x^3 +2 , x
3 , x = 1
x^2 + x + 1 , x > 1
er kontinuert i x = 1
undersøg, om funktionen
f(x) = x^3 +2 , x
3 , x = 1
x^2 + x + 1 , x > 1
er kontinuert i x = 1
Svar #1
05. september 2005 af Epsilon (Slettet)
Er du klar over, hvad der skal være opfyldt for, at f er kontinuert i x = 1? Udnyt det i så fald; ellers må du slå kontinuitetsbegrebet for funktioner op i din matematikbog.
//Epsilon
//Epsilon
Skriv et svar til: kontinuert
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
