Engelsk
Engelsk - inden imorgen please
på forhånd tak!
San Francisco is a wonderful city, who lay beautiful at San Francisco Bay. Many of the cite´s streets are incredible steep, so you must to be a uncommon good car driver for that drive for sure around in the rised city.
A San Franciscan is very proud of that have “ The Crookedest Street in the World”.
I many years has the old old tramcar been the big turist atraction. You have simply not been I San Francisco, if you not have take a ride with the Cable Car.
Another must, when you in San Fransisco, is that visit the prison on Alcatraz, a little island out in the bay.
The prison been closed of Attorney General Robert Kennedy in 60’erne???, and the building sees fixed bot comfortable out.
San Francisco er en vidunderlig by, som ligger smukt ved San Francisco Bay. Mange af byens gader er utrolig stejle, så man skal være en usædvanlig god bilist for at køre sikkert rundt i den bakkede by. San Francisco-indbyggerne er meget stolte af at have ”The Crookedest Street in the World”
I mange år har den gamle sporvogn været den store turistattaktion. Man har simpelt hen ikkeværet i San Francisco, hvis man ikke har taget en tur med the Cable Car.
En anden ting, man absolut må gøre, når man er i San Francisco, er at besøge fængslet på Alcatraz, en lille ø udei bugten.
Fængslet blev lukket af justitsminister Robert Kennedy i 60’erne, og bygningerne ser bestemt ikke spor hyggelige ud.
Svar #1
05. september 2005 af Fingersen (Slettet)
Her er lidt:
San Francisco is a wonderful city situated nicely at the San Francisco Bay.
Lots of streets in the city are incredibly steep, so you have to be an extremely good driver to drive safely in the hilly city.
The citizens in/of San Francisco are very proud of having "The Crookedest Street in the World".
The old tramcar has in many years been the big tourist attraction.
If you have not been riding the Cable Car, you simply have not been to San Francisco.
One other thing to do when visiting San Francisco is to visit the prison on Alcatraz, a little island out in the bay.
In the 1960s, the prison was closed by Attorney General Robert Kennedy and the buildings certainly do not look cosy/comfortable.
MVH
Fingersen
Svar #2
05. september 2005 af appelsin (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=2826&h=The%20Crookedest%20Street%20in%20the%20World”
Svar #3
05. september 2005 af Fingersen (Slettet)
good = el. skilled
in = el. around in
proud of = el. proud to have
look = el. appear
Svar #4
05. september 2005 af Jonni (Slettet)
Svar #5
05. september 2005 af Hamborg (Slettet)
Svar #6
05. september 2005 af appelsin (Slettet)
Næste gang du leder efter en oversættelse, så tage en karakteristisk sætning fra teksten.
Skriv et svar til: Engelsk - inden imorgen please
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
