Studér i udlandet

Udannelse i udlandet

27. juli 2012 af dgds (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg skal nu igang med 3. år af gymnasiet, og skal derfor til at finde ud af, hvad jeg så vil efterfølgende. Jeg er nu hjemvendt fra 2. "sprogrejse" i år. Hvor jeg i en lille periode har studeret i udlandet. Jeg overvejer nu derfor, at tage universitet på Malta. Det er en bachelor på 3 år - ja, akkurat som i Danmark. Jeg ved, det er muligt og jeg kan endda få SU'en med! KU beskriver også, at de på Malta er meget behjælpelige overfor udefrakommende studerende, og universitetet hjælper bl.a. med praktiske ting som lejligheder m.m.

Så det er ikke så meget dét, jeg er bekymret over, det er mere det, at jeg skal flytte helt væk fra Danmark i 3 år, og stå på HELT egne ben. Jeg kender ikke "indbyggerne" dernede, foruden min værtsfamilie gennem et sprogskole ophold. Jeg har tænkt mig at tage endnu et sprogophold derned i 3-4 uger igen til sommer, og så starter uddannelsen så i oktober 2013 - eller hvis jeg venter, til februar.

Nogle, der kender nogle der har, eller måske SELV har studeret i udlandet i en længere periode? Jeg er meget åben for historier, erfaringer m.m. Udelukkende for at blive mere klog på, hvad det er jeg springer ud i.

 


Skriv et svar til: Udannelse i udlandet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.