Matematik
Hjælp til reducering!!
22. september 2003 af
Alica (Slettet)
ku' jeg lige få en til at se om ligningen ka reduceres yderligere..
((x^2)-(y^2)+(x)(x+y))/
((x^2)+(y^2)+(2xy)) =
((x^2)-(y^2)+(x^2)+(xy))/
((x^2)+(y^2)+(2xy)) =
((-y^2)+(x^2))/((y^2+(xy))
((x^2)-(y^2)+(x)(x+y))/
((x^2)+(y^2)+(2xy)) =
((x^2)-(y^2)+(x^2)+(xy))/
((x^2)+(y^2)+(2xy)) =
((-y^2)+(x^2))/((y^2+(xy))
Svar #3
22. september 2003 af Niels (Slettet)
Du skal sige
(x^2)-(y^2)+(x)(x+y
/
(x^2)+(y^2)+(2xy)
=
(x+y)*(x-y)+x*(x+y)
/
(x+y)*(x+y)
=
x-y+x
/
x+y
=
2x-y
/
x+y
(x^2)-(y^2)+(x)(x+y
/
(x^2)+(y^2)+(2xy)
=
(x+y)*(x-y)+x*(x+y)
/
(x+y)*(x+y)
=
x-y+x
/
x+y
=
2x-y
/
x+y
Svar #4
23. september 2003 af Alica (Slettet)
hvor ryger det sidste (x+y) hen i linie 3?? (x+y) i tælleren går ud med (x+y) i nævneren, men så står der stadig (x+y)- led i tælleren, det kan jeg ikke forstå hvor blir af???
Skriv et svar til: Hjælp til reducering!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
