Matematik

Lektiehjælp søges!!!

18. august 2012 af emmabuc (Slettet) - Niveau: C-niveau

Skulle der mon være nogen derude der ville være interreserede i at hælpe mig en gang om ugen med Matematik?
Jeg starter på Hf på mandag, og har matematik på C niveau. 
jeg har brug for en der kan hjælpe mig en gang om ugen, og op til prøver og eksamner flere gange om ugen, efter skoletid.
Jeg er utrolig dårlig il matematik, så har brug for en der er god til at lære fra sig og som har rigeligt med tålmodighed.
Jeg bor i Hellerup, og ville foretrække at få undervisning hjemme, da det er mest praktisk. 
Jeg kan kontaktes på en sms på 42754461.
Mvh. Emma


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. august 2012 af Mongomaniac

Hvis du hænger i og tager dig sammen, hvilket jeg selvfølgelig går ud fra du gør, så bør matematik c overhovedet ikke være noget problem. Det kræver ganske vist, at du følger med i timen, men så heller ikke meget mere. Du lærer nogle få beviser, som du har rigeligt med tid til at læse op på i læseferien, og ellers så har du for det meste en formelsamling. 

I starten vil de fleste gymnasielærere fokusere på at lære dig at løse ligninger. Det er vigtigt, at du hører specielt godt efter der og forstår det. Hvis ikke du forstår, så spørg. Din lærer vil være glad for at du viser interesse, og interessen vil i sig selv fremme din præstation. Ligningsforståelse er stort set fundamentet for hele matematik c. Hvis alt andet svigter, så tilbyder de fleste HF og gymnasier en lektiecafe, som sikkert er god. Her vil du kunne få hjælp, og du vil nok opleve (kan jeg sige ud fra personlig erfaring), at der ikke er specielt mange andre, så læreren vil være henrykt over en besøgende ;) Studieportalen er også en mulighed. Frividen har en masse videoer, som du kan bruge, og jeg kunne blive ved.

Det vigtigste er, at du ikke må give op på forhånd.

Med venlig hilsen

undertegnede.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2012 af MLD (Slettet)

Hej Emma

Jeg blev selv student med Matematik A (STX) her til sommer, og har tidligere erfaring med at hjælpe med matematik på alle niveauer fra. (0.klasse til 3g). På mit gymnasium var jeg udvalgt til at sidde i studiecafe, hvor jeg hjalp andre studerende med faglige problemer i særligt matematik og samfundsfag.
Jeg bor dog i Århus, men hvis du er interesseret kunne vi finde ud af at gøre det skriftligt (har jeg erfaring med fungerer udemærket)?

Mange hilsner
Maria Louise


Skriv et svar til: Lektiehjælp søges!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.