Matematik

Procent-blok-cirkeldiagram!!

22. august 2012 af Skoleelev2012 (Slettet)

Hej med jer.

 

Jeg har virkelig brug for hjælp. Jeg har fået en opgave, men jeg kan ikke finde ud af den. Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig. Man skal indtegne skofarverne i et procentdiagram, blokdiagram og cirkeldiagram. Men hvordan finder jeg facit på opgaver.

 

Farve:          Brune                   Røde                     Hvide               Sorte

Elever:            5                           9                              2                       4

__________________________________________________________

 

 

Hvorden kan jeg regne facitet ud, når det skal integne facitet i et procentdiagram, blokdiagram og cirkeldiagram??

 

Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. august 2012 af SuneChr

Et cirkeldiagram, (lagkage)

Der er i alt 20 elever  =  hele cirklen = 360o

5/20 med brune sko  =  lagkagestykke på 5/20·360o

9/20 med røde sko     o.s.v.

2/20 med hvide sko

4/20 med sorte sko


Svar #2
23. august 2012 af Skoleelev2012 (Slettet)

Mange tak for hjælpen!!!

 


Skriv et svar til: Procent-blok-cirkeldiagram!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.