Matematik

Hjælp!

22. august 2012 af Hej15 (Slettet)

Hej

Jeg har prøvet på at reducér dette stykke:

7(x+4)-3(8-y)-2(y+3x)

x=4x og y=-2

Det gi'r 6, men jeg kan ikke få det til at give 6, så det vil være fantastisk hvis en af jer vil vise mig det :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Mener du, at x = 4, og y = -2 ?

Indsæt disse værdier for x og y og udregn udtrykket.

Eventuelt kan man reducere udtrykket først:

7(x+4) -3(8-y) -2(y+3x) = 7x +28 -24 +3y -2y -6x

                                         = x + y + 4

Det er lidt lettere at indsætte i, og man får så

x + y + 4 = 4 -2 +4 = 6


Svar #2
22. august 2012 af Hej15 (Slettet)

Mange tak!:)

Ved du hvordan man løser denne opgave:

"Hvilket tal er 5 større end:"

a) x+2 ??

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2012 af mathon

  
                    ...hvad betyder det, at et tal er 5 større end et andet tal?

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det tal finder du ved at lægge 5 til, altså    (x+2)+5 .


Svar #5
22. august 2012 af Hej15 (Slettet)

Det er nemlig det jeg ikke forstår ved opgaven, men det giver x+7.


Svar #6
22. august 2012 af Hej15 (Slettet)

Mange tak, igen!!! :D


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.