Matematik

monotonieforhold

25. august 2012 af mimok (Slettet)

Hvordan bestemmer man ved udregning monotoniforholdene for et andengradspolynomium?

Jeg har en funktion, f(x)=2x2+3x+5

Skal jeg beregne toppunktet først?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2012 af Tyrael (Slettet)

#0

Differentiér den givne funktion f(x) = 2x2+3x+5. Sæt dernæst f'(x) = 0, og løs med hensyn til x. Konstruér dernæst en fortegnslinje. 


Svar #2
25. august 2012 af mimok (Slettet)

Har ikke lært diffrentialregning endnu.


Skriv et svar til: monotonieforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.