Matematik

Parenteser

28. august 2012 af KatrineLarsen123 (Slettet)

12+12/4+8=13??? Jeg skal sætte parenteser... JEG HAR PRØVET MED ALT MEN DEN VIL IKKE!!! :'(

Jeg kan ikke få stykket til at give 13... Er der nogen der vil hjælpe?? :)

På forhånd, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Prøv

12 + 12/(4+8)


Svar #2
28. august 2012 af KatrineLarsen123 (Slettet)

Det giver 12...


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det giver da

12 + 1 = 13


Svar #4
28. august 2012 af KatrineLarsen123 (Slettet)

Jeg forstår det ikke...

"12+12/4+8" er det samme som "12+12:4+8"

Gud hjælp mig, fatter det ikke! :'(


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Med den parentes, jeg foreslog, står der

12 + 12/(4+8) = 12 + 12/12 = 12 + 1 = 13


Svar #6
28. august 2012 af KatrineLarsen123 (Slettet)

Hvad??

12+12/(4+8)= 12/24=-12

Er det ikke rigtigt??

Men det skal jo give 13... ?


Svar #7
28. august 2012 af KatrineLarsen123 (Slettet)

Hvorfor 12/12???


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Fordi 4+8 = 12, og 12/12 = 1. Derfor er

12 + 12/(4+8) = 12 + 12/12 = 12 + 1 = 13

 


Svar #9
28. august 2012 af KatrineLarsen123 (Slettet)

Hov!!

Jeg havde regnet forkert, det er derfor det ikke stemte! xD

1000 tak!!!


Skriv et svar til: Parenteser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.