Spansk

Hjælp til at rette spanske sætninger

28. august 2012 af Celina94 (Slettet)

Hej alle hjælpsomme mennesker.

Er der nogle der kan fortælle mig fejlene (for der er helt sikkert fejl!) i disse sætninger, inden jeg aflevere det til min lærer?

1. El viernes tengo que trabajé
2. Tengo que trabaré a las tres y media.
3. Iré al haré veinte sándwiches
4. El sábado tengo que los niños cuidado
5. Tenemos que iremos un paseo con el perro
6. Tenemos que cocinaremos
7. El domingo me voy al a bautizar
8. Es una niña, ser llamaré Silja
9. Trendíamos comeremos una buena comida
10. Y después duermo.

På forhånd mange tak ! :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2012 af jbmm (Slettet)

1. El viernes tengo que trabajé trabajar (tener que + INFINITIV)

2. Tengo que trabaré (se nr. 1.) a las tres y media.
3. Iré al haré veinte sándwiches Hvad skal sætningen betyde? (ir a + INFINITIV; gå efter = ir por + infinitiv)
4. El sábado tengo que los niños cuidado se nr. 1 
5. Tenemos que iremos un paseo con el perro se nr. 1 (gå en tur = dar un paseo)
6. Tenemos que cocinaremos se nr. 1 
7. El domingo me voy al a bautizar se nr. 3
8. Es una niña, ser llamaré Silja ('som' = que; hedder = llamarse)
9. Trendíamos comeremos una buena comida hvad skal det betyde?, se også nr. 1.
10. Y después duermo.

 


Skriv et svar til: Hjælp til at rette spanske sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.