Matematik

Vinkelhalveringslinjen

30. august 2012 af stinedenseje (Slettet)

I en trekant ABC er a = 7,1 b = 8,5 c = 5,9

Vinkel A = 55,61 grader

Vinkel B = 81,09

1) Bestem længden af vinkelhalveringslinjen VA


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2012 af mathon

 

                          vA = 1/(b+c) ·√(b·c·[(b+c)2 - a2])


Skriv et svar til: Vinkelhalveringslinjen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.