Matematik

Eksponentiel notation (HJÆLP)

02. september 2012 af Globus1122 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey! Jeg er netop lige påbegyndt en STX-uddannelse og har jo som alle andre matematik. Jeg må virkelig indrømme efter flere års erfaringer, at jeg er afsindig dårlig til matematik.. Og det er da just kun blevet værrere nu, specifikt dette emne "Eksponentiel notation" I need some help. Jeg ville høre om der er nogen af jer, der har en god måde, at forklare på, hvad det egentligt går ud på, eftersom jeg i noget tid, har læst flere sider omkring det og jeg bliver kun mere forvirret.

Jeg har f.eks. opgaven der lyder sådan her...

Skriv følgende tal ved hjælp af den eksponeltielle notation, uden brug af lommeregner (!!)

2356,2

107652

Jeg er helt lost in case og har absolut ingen ide om hvad jeg skal.. Håber på der sidder nogle søde hoveder derude, som måske har lidt tid (og tålmodighed)

God søndag!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2012 af mathon

                        2356,2 = 2,3562·103

                        107652 = 1,07652·105

                          

            


Svar #2
02. september 2012 af Globus1122 (Slettet)

Hvordan ved du der skal stå 3 i anden ved den første og 5 i anden ved nummer 2, det er mere der min usikkerhed ligger :( Men taaak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2012 af mathon

     der står
                      10 i 3.
            og
                      10 i 5.


    


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2012 af mathon

alle reelle tal t kan skrives på formen

                          t = a·10n         hvor a∈[1;10]  (det principale interval)    og n∈Z


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2012 af mathon

           4135,87 = 4,13587·103

           0,006458 = 6,458·10-3


Svar #6
03. september 2012 af Globus1122 (Slettet)

Tak jeg fandt ud af det, mange tak! 


Skriv et svar til: Eksponentiel notation (HJÆLP)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.