Matematik

forskrift

05. september 2012 af hejhej456 (Slettet)

En ret linie har hældningskoefficienten  -2 og skærer koordinatsystemets førsteakse (x-aksen) i punktet P(3,0). Bestem en forskrift for den funktion  , der har denne rette linie som graf.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Bestem ligningen for den rette linie med hældningskoefficient a = -2 som går gennem punktet P(3,0) . Bestem koefficienten b ud fra den sidste oplysning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2012 af mathon

punkthældningsformlen

                                                       y - yo = a(x-xo)

 

 

     

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2012 af 123434 (Slettet)

Y=-2x+b

0=-2*3+6

Y=-2x+6


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Giv nu trådstarter en chance for selv at løse opgaven ved at give vink i stedet for at løse hele opgaven.


Skriv et svar til: forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.