Engelsk

Engelsk oversæt

05. september 2012 af line112 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 

jeg har følgende sætninger,som jeg har prøvet at oversætte til engelsk, men vil gerne være sikker om det er rigtigt oversat. Det vil være rigtigt dejligt, hvis nogen vil rette dem.    opgaverne er om ordstilling, hvor man skal finde den forreløbigt grundled og egentlig grundled.   1) Der er lige løbet en kat over vejen. = A cat has just across the road.   2) Der er altid plads til en mere. = There is always space for one more.   3) Den sommer skete der mærkelige ting på slottet. = That summer there happened strange things on the castle.   4) Da vi gik over gaden, kom der en lastbil rundt om hjørnet. = When we were crossing the road, there came a truck around the corner.   5) Om mandagen kom der tre politibetjente og undersøgte bilen. = On Mondays there came three policemen and searched the car.   6) Vi vidste alle, at der ville komme mindst ti lærere til festen. = We all knew, that at least ten teachers would come to the party.   7) Der var fem spillere på hvert hold. = There was five players on every team.   8) Da postbudet kom, hoppede der en stor hund ud af døren. = When the postman came, a big dog jumped out of the door.   9) Tror du, der er mere end tre øl i skabet. = Do you think, there are more than three beer in the cupboard.   10) Der er ingen, der ved, at vi blev gift igår. = No one knows, that we married yesterday.   11) Der var en dejlig duft af mad i køkkenet. = There was a nice smell of food in the kichen.   12) Der bredte sig en dejlig duft af mad i huset. = A nice smell of food spread in the house.   13) Se! Der er tre katte. Oppe på taget. = Look! There are three cats. On the roof.   14) Der viste sig et smil på hans ansigt. = A smile showed on his face.   15) Prøv at smage vinen; der er noget underligt ved den. = Try to taste the wine, there is something wrong with it.   16) Der var mange nye ting på udstillingen. = There were many new things on the exhibition.   17) På fredag begynder der en ny fransk TV serie. = A new french TV serial begin on Friday.   18) Der er intet i verden så stille som sne. = There is nothing in the world as silent as snow.   19) Efter min ferie er der startet fire nye elever i min klasse. = Four new students has started in my class after my holiday.   20) Der er altid mange mennesker i byen en fredag aften. = There are always many people in the city on Friday evenings.

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2012 af 123434 (Slettet)

Forslag til sætning 1 og 5

1)The cat has just crossed the road.

5) Monday three policemen came and investigated the car.

 

Husk intet komma før that. Husk når det er spørgende sætninger skal der være spørgsmålstegn.


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. september 2012 af OnceUponATime (Slettet)

1 A cat just ran across the road, eller, a cat has just crossed the road.

2. There is always a space for one more

3. That summer, strange things happened on the castle

4. When we were crossing the road, a truck came around the corner

5. On monday, three policemen came and investigated the car.

7. There were five players on the team

9....three beerin the cupboard

10. No one knows, we got married yesterday.

12. .. spread out in the house

15. Try tasting the wine

17. On friday, a new french TV-series begins

19. After my holiday, four new students has started in my class.

20. There are always many people in the downtown friday evening

 

Undskyld jeg siger det, men det virker som om, du har brugt google translater!


Skriv et svar til: Engelsk oversæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.