Matematik

HJÆLP HJÆLP HJÆLP!!!

17. september 2012 af zumbu (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, sidder og skal lave en aflevering og kan ikke finde ud af den her, det kunne være super hvis nogen gad at hjælpe?

526) Angiv, uden brug af cas, monotoniintervallerne for

f2(x)=x^4-2x^3

f3(x)=x^8-6x^2+9x+2

f4(x)=x(x^2-3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du fik svar i den anden tråd, hvor du stillede dette spørgsmål. Hvad har du problemer med? Hvad har du selv gjort?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2012 af SuneChr

Prøv at finde en mere passende overskrift.

Studieportalen er ikke Alarmcentralen, 112, og kan ikke hjælpe i en katastrofesituation.


Svar #3
17. september 2012 af zumbu (Slettet)

Sorry, skal nok huske det til næste gang..


Skriv et svar til: HJÆLP HJÆLP HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.