Engelsk

Engelske Idiomer

18. september 2012 af PinkLady1993 (Slettet)

Hvad betyder disse idiomer?:

come off it

I will be damned

I am dead beat

He put his foot dowm. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2012 af 123434 (Slettet)

Come off it. Stop med det eller lade være med at sige det.

I will be damned:jeg er overrasket

 


Brugbart svar (2)

Svar #2
19. september 2012 af Stygotius (Slettet)

1.  come off it  = nej, nu må du altså holde op  eller "Hold da op !"

2.  I'll be damned if  = Gu' vil jeg ej       eller "I'll be damned !"  =  Det var Pokkers

3.  I am a dead beat  =  jeg er helt udkørt 

4.  to put one's foot down  =  at sige  "Nu kan det være nok !! "  eller at sige "Stop "


Svar #3
19. september 2012 af PinkLady1993 (Slettet)

1000tak


Skriv et svar til: Engelske Idiomer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.