Matematik

''a'' andengradspolynomiet hjæælp !!

18. september 2012 af popcorn81 (Slettet)

Hej er der nogen som ved hvordan man bestemmer a i et andengradspolynome, altså ligesom man kan bestemme d (diskriminaneten) ??   :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2012 af wes2

2x^2+8x-3=0 her er a=2

Er det sådan du mener? ;)


Svar #2
18. september 2012 af popcorn81 (Slettet)

nej der står ax2-2x+3 hvor jeg skal bestemme fortegnet for a og d ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

Er parablen 'glad' er a positiv.

Er parablen 'sur' er a negativ.

 

Har parablen 2 rødder er d>0

                      1 rod           d=0

                      ingen rødder  d<0

 


Svar #4
18. september 2012 af popcorn81 (Slettet)

Men hvad menes der med fortegnet? er det om den er positiv eller negativ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

ja.


Skriv et svar til: ''a'' andengradspolynomiet hjæælp !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.