Kemi

Fortyndet havvand

18. september 2012 af studerende82 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beregn koncentrationen af natriumchlorid i fortyndet havvand: 

0,05 M sølvnitratopløsning

10,00 mL havvand

10,00 mL havvand blev fortyndet i en 100 mL koniskkolbe med demineraliseret vand op til 100 mL-mærket.

V(agNO3) = 14 mL

n((AgNO3) = V(AgNO3) * C(AgNO3) = 14 mL * 0,05 M = 0,7mmol

hvad gøre vi så nu for at finde koncentrationen af natriumchlorid i fortyndet havvand?


Skriv et svar til: Fortyndet havvand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.