Engelsk

adverbier i engelsk

19. september 2012 af line112 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. jeg skal lave en lille grammatikøvelse til imorgen, som handler om adverbier. Jeg har prøvet, at oversætte følgende sætninger, men er usikker på om det er rigtigt. Det vil være dejligt, hvis nogen kunne tjekke om det er korrekt.

 

1. Sjældent har menneskeheden(mankind) stået over for større problemer. = Rarely has the mankind faced big problems. 

2. Engang var jeg svømmet for langt ud og blev reddet i sidste øjeblik. =?

3. Først for sent opdagede han sin fejltagelse. = no sooner discovered he his mistake.

4. Ikke før søndag vil det være muligt at kontakte dem. = Not before sunday would it be possible to contact them.

5. Sjældent har en præsident bragt sit land i en sådan situation. = Hardly has a president brought hiscountry in a such situation 

6. Ikke så snart var Elvis Presly død, før hans plader blev genudsendt (to be reissued) = no sooner was Elvis Presly dead, before his album got reissued.

 

 

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. september 2012 af KemFysBio (Slettet)

Hej mette122

1. Mankind has rarely faced larger/bigger problems.

2. Once I swam too far out and got safed on the last moment.

3. Too late did he discover his mistake.

5. Rarely has a president brought his country in such a position.

6. As soon as Elvis Presly was dead, his records was reissued.

Mvh.
Kemfysbio.


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. september 2012 af Stygotius (Slettet)

Næææh, den går  ikke:

1.  Rarely has mankind faced bigger problems.

2.  Once I had swum too far out and was saved at the last minute.

4.  It won't be possible to get in touch with them until Sunday.

6.  No sooner had Elvis Presley died than his records were re-issued.


Skriv et svar til: adverbier i engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.