Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Efterspørgselselasticitet

24. september 2012 af Gomd (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Demand               Supply
P=100-2Q               P=10+Q

Q      D      S
0      100  10
10    80    20
20    60    30
30    40    40
40    20    50
50    0      60

Beregn efterspørgselselasticiteten i den oprindelige efterspørgselskurve i punkterne

P=9,8,7,6,5,4,3,2 og 1

Jeg har siddet og kigget på formlen, men jeg kan ikke finde ud af at anvende den på eksemplet ovenfor.

Vedhæftet fil: Hjemmeopgave.xlsx

Skriv et svar til: Efterspørgselselasticitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.