Matematik

f''(x)

26. september 2012 af BoletteDC (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal sætte denne ligning i f''(x) men har set på den fra alle sider og kan simpelthen ikke finde en måde

                  f(x)=18Ln(x)-x2 , x>0


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2012 af Andreww (Slettet)

Jeg antager at funktionen f(x) = 18·ln(x) - x2

Differentier hvert led to gange. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

Der gælder, at:

Dette skal differentieres en gang mere.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2012 af Andreww (Slettet)

#2

Funktionen er helt sikkert skrevet forkert i #0.

f'(x) = (18/x) - 2x


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

#3 Tja, hvem ved? :) Jeg tror, at der burde stå:

f(x)=18*ln(x)-2*x , x>0


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2012 af Andreww (Slettet)

#4

#0 må jo melde tilbage ;)


Skriv et svar til: f''(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.