Matematik

parenteser

26. september 2012 af bellinge (Slettet) - Niveau: C-niveau

En der vil fjerne parenteserne og sætte de rigtige fortegn?

C-[(A*B)+(H*A)+((G*H)+EE))]


[(G*B)-(A-H)]-[(A*D)+(C*F)-(H/2)]


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2012 af mette48 (Slettet)

start med de inderste parenteser ( og )

+ parenteser kan bare fjernes

- parenteser kan fjernes samtidig med at alle fortegn inde i parentesen ændres

Fjern derefter [ og  ]  efter samme system

Hvis du skriver dine mellemregninger her,  retter vi gerne

 


Svar #2
26. september 2012 af bellinge (Slettet)

A=11,B=12, C=13, D=7, E=8, F=0, G=17

C-[(A*B)+(H*A)+((G*H)+EE))]

13-((132) + (220) +((340)+88)))
13-((132) + 220 +340+88))
13-((132) + 220 +340+88))
Her går jeg død.

[(G*B)-(A-H)]-[(A*D)+(C*F)-(H/2)]
((204)-(11-20))-((77)+(12*0)-20/2))
(204-11+20)-((77)+0-10)
(204-11+20) -77+10
213 -67
146


Skriv et svar til: parenteser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.