Matematik

Forskellige opgaver i Matematik

26. september 2012 af Mpigen23 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan måler man en kasses rumfang? Hvad er formlen???

Samlede overflade hvad er det???

 

Skønsmæssig beregning hvad er det???

Tilbud 6 kyllingevinger med vægten 950 gram kun 48,50 kr.

1 kyllingevinge koster cirka??? (Skønsmæssig beregning)

1 kyllingevinge vejer cirka???(Skønsmæssig beregning)

 

Lav et overslag 15,9:0,16???

Mvh. Marie


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2012 af YesMe (Slettet)

Kassens rumfang = A·h , hvor A = l·b (areal)

Samlede overflade kan måske menes, at du lægger alle de arealer på overfladen sammen.

Du har 6 kyllingvinger (950 gram), der koster 48.50 kr.

Matematisk, 6k = 48.50. Løs ligningen i k, så har du fundet prisen for een kyllingevinge.

Oplysninger mangler.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2012 af Andreww (Slettet)

Rumfangkasse = side * side * side

Overfladekasse: Beregn arealet på hver side af kasse og læg dem sammen.

Skønsmæssigt = et resultat som ikke behøver at være 100% præcis.


Svar #3
26. september 2012 af Mpigen23 (Slettet)

Hvad mener du med 6k???

 

Og den med kassens rumfang kan du ikk lige skære det ud i pap for mig:-D

 

Mvh. Marie


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2012 af YesMe (Slettet)

#3

Læs svaret #2.

"6k???" ?! ... k står for kyllingevinge. Der er 6k, dvs seks kyllingevinger.

6k = 48.50

find een k.


Svar #5
26. september 2012 af Mpigen23 (Slettet)

Okay mange tak:-D

 

Mvh. Marie


Svar #6
26. september 2012 af Mpigen23 (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe mig med overslagsregningen???

 

Mvh. Marie


Skriv et svar til: Forskellige opgaver i Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.