Matematik

Find koordinaterne

26. september 2012 af Gomd (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder: Find the coordinates of the point (s) at which the curve has the specified gradient

B) y=x5, gradient = 405

C) y=1/x2, gradient = 16

Jeg føler slet ikke afsnittet i bogen har forklaret hvorledes denne opgave skal løse, så er derfor på fuldstændig bar bund.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2012 af nielsenHTX

da begge funktioner kun er funktioner af 1 variable skal du bare finde hvor

B) y'=405

C)y'=16


Skriv et svar til: Find koordinaterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.