Spansk

Hjælp til 2 sætninger

13. september 2005 af Svips (Slettet)
Es un parte de la cultura de los mexicanos.

Det er en del af den mexikanske kultur.

En México se celebra el día de los muertos el 1. y 2. noviembre.

I Mexico fejrer man de dødes dag den 1. og 2. november. Hvordan skal "den" oversættes når det drejer sig om datoer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2005 af Duffy

Así:

Es UNA parte de la cultura MEXICANA.



En México se celebra el día de los muertos el 1 y EL 2 de noviembre.



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2005 af MeWannaGoBoom (Slettet)

#1 Er enig med dig, så vil tillade mig at trække lidt på din vide i den her sammenhæng.

Den 1. november = El primero noviembre?

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2005 af Duffy

#2 "Den 1. november = El primero noviembre? "

Der er 2 muligheder:

Den 1. november =
El primero DE noviembre

Den 1. november =
El UNO DE noviembre


Duffy

Skriv et svar til: Hjælp til 2 sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.