Matematik
potenser og rødder
Er det nogen der kan fortælle mig hvorfor
20³ *4-² *2
--------------------
2-³ *54 *(0.5)-³
=
2³
----
5
Svar #1
27. september 2012 af Andersen11 (Slettet)
Måske mener du
(203 · 4-2 · 2) / (2-3 · 54 · (0,5)-3) ?
Benyt potensregneregler. Så fås
(203 · 4-2 · 2) / (2-3 · 54 · (0,5)-3) = (53 · 43 · 4-2 · 2) / ( (2·0,5)-3 · 54)
= 53 · 4 · 2 / 54
= 8 / 5
= 23 / 5
Skriv et svar til: potenser og rødder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
