Matematik

F(t)

03. oktober 2012 af Maksilkemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Rogn fra fisk ligges i saltlage for at øge holdbarheden.

Funktion: f(t) = 2,7 * (1-e-0,021*t)

f(t) = saltkoncentrationen i rogn målt i gram salt pr kg rogn.

t = antal af timer rognen har ligget i saltlagen.

Hvilken betydning har tallet 2,7 for saltkoncentrationen i rognen?

Er det grænseværdien og kan den skrives lim f(t)->t∞=2.7?. altså vil dette sige at saltkoncnetraionen ikke kan blive mere end 2.7?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2012 af peter lind

Du har helt ret i dine forslag


Svar #2
03. oktober 2012 af Maksilkemi (Slettet)

#1


Tak for hjælpen, kan du ikke også lige kigge på denne her, har nemlig lidt problemer med den 

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1246610


Skriv et svar til: F(t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.