Matematik

differentient

03. oktober 2012 af hejhej456 (Slettet)

Er der nogle der vil hjælpe med følgende opgaver, er helt lost :s

 

Angiv uden brug af cas f '(1) i hvert af følgende tilfælde:

 

1) f(x) = √x + 4 - 7

2) f(x) = 3x2 + x1/2

3) f(x) = √x (√x - 5) 

4) f(x) = - 1/2 x2 + 2x -5

 

Jeg ved virkelig ikke hvad det er jeg skal gøre


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2012 af peter lind

se i din bog eller på http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/diff.html#skema hvilken regler der gælder.

Der er ikke noget der hedder differentient. Det drejer sig om at differentiere nogle funktioner


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man skal i hvert tilfælde differentiere den givne funktion, dvs beregne f '(x) , og så benytte forskriften for f '(x) til at beregne f '(1) .


Skriv et svar til: differentient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.