Matematik

Parantes

03. oktober 2012 af Hej15 (Slettet)

Hej hvordan løser man denne opgave

(y-5)2

Det der 2 står for "i anden"

Forklar, TAK! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2012 af exatb

Du er nok blevet præsenteret for en regneregel der siger at kvadratet på en toleddet differens er lig med kvadratet på første led(y2) plus kvadratet på andet led(52), minus det dobbelte produkt af begge led(2*y*5):

(y - 5)2 = y2  + 52 - 2*y*5 =  y2 - 10y + 25


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2012 af SuneChr

Benyt en af kvadratsætningerne:

(a - b)2 = a2 + b2 - 2ab


Skriv et svar til: Parantes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.