Tysk
"in einem" eller im
15. september 2005 af
sdc (Slettet)
ved at "in dem" bliver sat sammen til im, men sker der det samme med "in einem"?
Svar #1
15. september 2005 af Epsilon (Slettet)
Nej, 'in einem' skal skrives i to ord, as is.
//Epsilon
//Epsilon
Svar #2
15. september 2005 af fixer (Slettet)
Forskellen er:
in dem Eimer = im Eimer = i spanden
in einem Eimer = i en spand
I første tilfælde er der tale om een bestemt spand. I det andet om en vilkårlig spand.
in dem Eimer = im Eimer = i spanden
in einem Eimer = i en spand
I første tilfælde er der tale om een bestemt spand. I det andet om en vilkårlig spand.
Skriv et svar til: "in einem" eller im
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
