Matematik

Kvadratrod

07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan i hjælpe med disse to:

 

e= √125 - √80 =

 

f=

  √27 + √75

     ______

          √3


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af mathon

e)

                      √(125) - √(80)  =  √(52•5) - √(42•5) = 5√(5) - 4√(5) = √(5)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2012 af mathon

f)

 

 

            √(27) + √(75)          √(32•3) + √(52•3)
            ------------------      =  ----------------------         .......osv......
                    √(3)                           √(3)

 

        

    

         


Skriv et svar til: Kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.