Matematik

Reducering-Kvadratrod

07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan i hjælpe mig med mellemregningerne på disse:

 

g= √6 √120

     ________      = 12??? Mellemregning??

           √5

 

 

h= √125 √5 = 25?? Mellemregning??

 

i= √32

    ____ = 2 ??? Mellemregning??

     2√2


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af exatb


Svar #2
07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet)

Super, fandt ud af det..


Skriv et svar til: Reducering-Kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.