Matematik

Reducer

07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg får d=√6 √54= 18 ?? (Men hvad er mellemregningen)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af exatb

Du kan sætte de to tal under eet fælles rodtegn og gange dem sammen, og derefter uddrage kvadratroden af produktet(324).


Svar #2
07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet)

Okay. Altså:  √(6*54) = 18


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.