Matematik

Hjælp lektie til mandag.

07. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)
En tømrer rejser tagspær med længden 5 m på et nyt hus.
Han ved at han højest må save 1 cm forkert.
A. Hvor stor en brøkdel kan han tilade sige at fejle
B. Hvad svarer det til procent

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af peter lind

Kan vi ikke få en læselig tekst


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2012 af KatrineLarsen123 (Slettet)

Hvabeha?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2012 af SuneChr

1 cm / 5 m   =   1 cm / 500 cm   =  100%·1/500  =  0,2%


Skriv et svar til: Hjælp lektie til mandag.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.