Matematik

HJÆLP NU

07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Isoler x i udtrykket 3+4x = ax+5. For hvilken værdi af a, kan det ikke lade sig gøre: ???

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af mathon

 

                               3+4x = ax+5

                               4x - ax = 2

                               (4-a)x = 2

                               x = 2/(4-a)        a ≠ 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

prøv med :  3+4x = ax+5 <=> -2 = ax-4x = x(a-4) <=>  x = -2/(a-4)

så hvilken værdi af a er forbudt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

   3+4x = ax+5

       4x = ax + 2

4x - ax = 2

 


Skriv et svar til: HJÆLP NU

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.