Matematik

CM til M (HASTER)

16. september 2005 af Xpeak (Slettet)
Hvor meget er 14 cm i meter?

14 cm = ?? m

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2005 af Jean

1 m = 100 cm

Svar #2
16. september 2005 af Xpeak (Slettet)

Ja... Men er 14 cm = 0,14 m ??

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2005 af Romulus (Slettet)

#2 ja selvfølgelig er det 0,14 m. Har du ikke forstået #1?

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2005 af fixer (Slettet)

1 m = 100 cm dvs

1 cm = 1/100 m

ergo er

14 cm = 14 * 1/100 m = 0.14 m

#3 Forklar istedet for at hovere.

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2005 af Romulus (Slettet)

#4 Jeg undskylder mange gange hvis det blev opfattet som en provokation, det var bestemt ikke hensigten. Men mente bare at det var rimelig simpelt at forstå hvad Jean havde skrevet.

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. september 2005 af Watergate (Slettet)

i virker som nogle der her forstand på matematik... er i gode til vektor regning?? har meget brug for hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #7
16. september 2005 af ninnacaroline (Slettet)

#6 Der er vist lang vej fra længdeomregning (som i øvrigt også er fysik) til vektorregning ;)


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. september 2005 af Watergate (Slettet)

# 7 det ved jeg godt med var desperat

Svar #9
16. september 2005 af Xpeak (Slettet)

Ja det er meget simpelt... Jeg fatter heller ikke hvorfor jeg ikke lige kunne huske det, pinligt.

Men tak for hjælpen!

Skriv et svar til: CM til M (HASTER)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.