Matematik

Help, i'm lost!!! :)

21. oktober 2012 af susij (Slettet)

Hej kan bare ikke finde ud af det!!! hjælp mig :)

3/4+5/6

6 1/5-11/4

2/3+1/6+7/9

12/13 x 13/24

4 2/3  :7

9 x 3 2/3


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Omregn blandede tal til brøker og forlæng brøkerne til deres fællesnævner, hvor der er tale om at addere brøker.

Man ganger to brøker med hinanden ved at gange tæller med tæller og nævner med nævner.


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. oktober 2012 af mimok (Slettet)

3/4+5/6 =18/24+20/24=(18+20)/24=38/24


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. oktober 2012 af mathon

 

               3/4+5/6


                 9     10     19     12     7
                --  +  --  =  --  =  --  + --  = 17/12
               12     12     12
     12   12
 


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. oktober 2012 af mathon

 

             61/5 - 23/4

             524/20 - 2 - 15/20 = (5 - 2) + (24/20  - 15/20) = 3 + 9/20 = 39/20

 

           


Skriv et svar til: Help, i'm lost!!! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.