Matematik
parabel
21. oktober 2012 af
cecilied34 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
jeg forstår ikke helt b i denne opgave, (vedhæftet) er der nogen der kan forklare hvad det vil sige, og hvad jeg skal gøre?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2012-10-21 kl. 20.27.13.png
Svar #1
21. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)
Man betragter et 2.-gradspolynomium f(x) = ax2 + bx + c . man skal da løse ligningen
f(x) = c , dvs
ax2 + bx + c = c ,
dels ved at se på grafen for polynomiet, dels ved at løse ligningen algebraisk (benyt nulreglen).
Skriv et svar til: parabel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
